Rólam

Üdvözöllek a honlapomon!

Koleszár László vagyok 1981-ben születtem Nyíregyházán, ahol azóta is élek. Egészen pici koromtól érdekelt a fényképészet, de komolyabban 2003-ban merültem el a fotográfia rejtelmeibe, amikor felajánlottak számomra egy fotós munkát egy helyi média cégnél.

Hosszú éveken keresztül készítettem a képeket Szabolcs megye szórakozóhelyeiről és szórakozó fiataljairól, kezdetben digitális kompakt fényképezővel, később digitális tükörreflexes géppel. A bulifotók készítése mellett folyamatosan vállaltam kisebb-nagyobb rendezvények megörökítését is. Az évek folyamán egyre több tapasztalatot szereztem, melyet a munkáim során folyamatosan használtam és tovább fejlesztettem.

Jelenleg a vállalkozásomban szabadúszó fotósként tevékenykedek.

Kedvenc témám az Esküvő, a NAGY NAP, mely életünk egyik legfontosabb eseménye, amelyet oly sok szervezés és tervezés előz meg. Az Esküvő, amikor mindenki azt szeretné hogy ez a nap tökéletes legyen.

Fantasztikus érzés tölt el mindig, amikor felkérnek egy ceremónia fotózására. Hogy miért? Mert az ifjú pár legszebb napját én örökíthetem meg, legnagyobb boldogságuk a képeken örökké tart.

Imádom a pillanatot megfogni és a képeimmel feledhetetlenné tenni. Biztos vagyok benne, hogy neked is örömöt fogok szerezni az elkészített képekkel.

 

 

„A fotózás olyan műfaj, amiről azt vallom, hogy csak elkezdeni lehet, abbahagyni soha.”
Várady Béla